Om oss

När det kommer till att ta reda på hur mycket pengar man får låna så finns det ett flertal olika faktorer som ligger till grund för kreditgivarens beslut. Vi har tagit reda på dessa och gjort en generell kalkylator.

Pålitliga rekommendationer

Då vi som driver hemsidan har 10 års erfarenhet av att driva hemsidor om privatekonomi och lån så är våra rekommendationer grundade på många års erfarenhet och kunskap.

Vi är tre personer som driver hemsidan, men det är endast två av oss som sköter just texterna. Vi som skriver texterna för hemsidan har som mål att dels ge er korrekta fakta och dels göra texterna så lättförståeliga som möjligt. Den tredje personen som arbetar med hemsidan sköter det tekniska och även där ligger fokus på att göra saker och ting så enkla som möjligt för er.

Vad är vi bra på?

Utöver att vi är bra på att göra saker och ting lätta för er som besöker vår hemsida så är vi också bra på att uppdatera de uppgifter ni hittar på vår sajt. Ni behöver inte vara oroliga över att det är inaktuell fakta på sajten, eftersom vi håller koll på uppgifterna löpande.

Här hos oss hittar ni endast kreditgivare med fungerande utlåning, vilket innebär att du slipper ansöka i onödan och eventuellt bli nekad ett lån.

Kontakta oss

Ni kan kontakta oss genom vår kontaktsida.